آیین نکوداشت مقام علمی "دکتر محمدحسین پاپلی یزدی" برگزار شد
آیین نکوداشت مقام علمی "دکتر محمدحسین پاپلی یزدی" روز شنبه ۴ شهریور در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی خانه اندیشمندان علوم انسانی، آیین نکوداشت مقام علمی "دکتر محمدحسین پاپلی یزدی" به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی، روز شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۲ در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
نعمت اله فاضلی: پاپلی استادی است که بر تاریخ فرهنگی ایران اشراف دارد
نعمت اله فاضلی از اساتید دانشگاه ابراز داشت: پاپلی یکی از رهبران معنوی و مدنی ایران است که شاهکار "شازده حمام" را خلق کرده و است و از جهات گوناگون، رازهایی در خود دارد.
فاضلی افزود: پاپلی، انسان شناس بزرگی است و در امتداد انسان شناسان بزرگی همچون ابوریحان قرار می گیرد و استادی است که فرهنگ را می شناسد و به تاریخ فرهنگی ایران اشراف دارد.
او ادامه داد: پاپلی روح ایرانی شگفت انگیزی دارد و یاریگری او از جنس منش و شخصیت او است و همچنین او تئوری پرداز مهمی هم به شمار می رود و می خواهد نشان بدهد توسعه، امری جهان محلی است.
این استاد دانشگاه در پایان گفت: عشق به ایران در ذات پاپلی است و شور عشق محرومان و ستم دیدگان را دارد.
مهدی مسکنی: هر جایی بدنه اجرایی از بدنه علمی فاصله بگیرد، خسران به وجود می آید
مهدی مسکنی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: نوع نگاه پاپلی یزدی به جغرافیا بسیار منحصر به فرد است و ما خرسندیم که امروز از همچین بزرگی تقدیر می کنیم.
وی افزود: هر جایی بدنه اجرایی از بدنه علمی فاصله بگیرد، خسران به وجود می آید و همچنین باید گفت که نمی توان با قوانین دهه های گذشته در حوزه تعاون، کشور را اداره کرد.
مسکنی در پایان پیام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به محمدحسین پاپلی یزدی را قرائت کرد.
محمدرضا حافظ نیا: پاپلی در تاریخ تمدن و فرهنگ ایران، جاودانه خواهد ماند
محمدرضا حافظ نیا از اساتید دانشگاه ابراز داشت: خوشحالم که خانه اندیشمندان محفلی شده است برای یاد کردن از فرهیختگان علمی، ادبی، و فرهنگی کشور و نصیحت مشفقانه ای هم برای تمام سیاستمداران دارم و آن اینکه خود را در برابر اندیشه، اندیشمند و اندیشه ورز قرار ندهند چرا که در برابر اندیشه نمی توان ایستاد.
وی افزود: پاپلی یزدی از اساتیدی است که به دل می نشیند چرا که ایشان انسان آزاده و آزاداندیشی است و از دیگر خصوصیات او می توان به عقلانیت، هوش بالا، متواضع، کنجکاو، عاطفی و صراحت اشاره کرد.
حافظ نیا ادامه داد: پاپلی یک وطن گرا و وطن دوست است و توانایی تعامل با قشرهای مختلف را دارد و با داشتن ذهن خلاق و ذوب کننده، استعداد تنش زدایی بالایی دارد.
این استاد دانشگاه در پایان گفت: پاپلی در تاریخ تمدن و فرهنگ ملت ایران جاودانه خواهد ماند.
مرتضی فرهادی: پاپلی به دنبال تفکر تعاونی می گردد نه خود تعاونی
مرتضی فرهادی از اساتید دانشگاه، بیان داشت: پاپلی کسی است که با وجود اینکه سالها دور از وطن زندگی کرده اما یاد وطن را از دست نداده است و او جغرافیا را از زندان قبل از خود، نجات داد.
فرهادی با اشاره به فعالیت های پاپلی یزدی، ادامه داد: کسی که راجع به عشایر کار می کند، برای روح و فرهنگ تعاون کار می کند و منظور از تعاونی در کلام پاپلی، تعاونی خود انگیخته است نه برانگیخته ناپایدار.
فرهادی در پایان گفت: پاپلی به دنبال تفکر تعاونی می گردد نه خود تعاونی.
محمدحسین پاپلی یزدی: مملکت، هیچ راهی جز تلفیق دانش بومی و مدرن ندارد
محمدحسین پاپلی یزدی در مراسم نکوداشتش بیان داشت: اگر ما به روستاها می رویم، قصد داریم که شکاف های بزرگ را با تعاونی پر کنیم و یکی از راه های جلوگیری از انقلاب ها، تعاونی است.
وی افزود: اساتید واقعی من، چوپان ها، عشایر و روستایی ها هستند که فرهنگ و تمدن چند هزار ساله مملکت را نگه داشته اند.
او ادامه داد: مملکت، هیچ راهی جز تلفیق دانش بومی و مدرن ندارد و تعاون یکی از راه های افزایش ارزش افزوده و هم چنین یکی از راه هایی است که سهم فقرا به آنان می رسد.