تصویرتصویرتصویر

محمدجواد ظریف: چه بر سر بشریت آمده که از کشتار انسان ها خوشحال می شوند؟

محمد جواد ظریف در نشست رونمایی از کتاب "سازمان های بین المللی؛ اصول و چالش ها" روز پنج شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۲ در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی، به ایراد سخنرانی پرداخت.

تصویر
به گزارش روابط عمومی خانه اندیشمندان علوم انسانی، محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنج شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۲ در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی، در نشست رونمایی از کتاب "سازمان های بین المللی؛ اصول و چالش ها" با اشاره به جنایات چند روز اخیر رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین ابراز داشت: ظلم بزرگی به ملت فلسطین رفته است و این روزها نتایج یکی از پرده های ظلم را مشاهده کردیم و رژیم اسرائیل، یک زندان بزرگ دو و نیم ملیون نفری در فضای باز ایجاد کرده است.
ظریف افزود: مردم غزه در سال ۲۰۰۵ با مقاومت خود، دولت شارون را مجبور کردند که از غزه خارج شود و از آن زمان تا به اکنون، غزه در محاصره است. این فراموشی تاریخی بسیار واضح است و بسیار مایه تاسف و تاثر است که غزه ۱۸ سال در بدترین شرایط تحت محاصره قرار گرفته است. غزه که یکی از پر تراکم ترین مناطق جمعیتی جهان به شمار می رود، ۸۰ درصد مردمش در فقر مطلق به سر می برند.
او ادامه داد: من نمی توانستم باور کنم که یک مقام رسمی اسرائیل، به طور رسمی جنایت جنگی را تایید کند و متاسفانه حتی دبیرکل سازمان ملل متحد علی رغم اینکه تلاش می کرد محکم صحبت کند، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم نکرد. جای تاسف بسیار است که در این روزها فیلم هایی منتشر می شود که شهرک نشینان صهیونیست به تماشای کشتار فلسطینی ها می نشینند. نیاز است یک بار دیگر مفاهیم را بررسی کنیم که چه بر سر بشریت آمده است که از کشتار انسان های دیگر خوشحال می شوند؟ نباید از هیچ کشتاری خوشحال شد.
وزیر سابق وزیر خارجه اظهار کرد: رژیم اسرائیل همواره به دنبال امنیتی سازی و تصویر‌سازی بوده است البته خوشبختانه رهبری در سخنرانی روز سه شنبه، برنامه اسراییل را منتفی کرد.
ظریف با اشاره به مسئله هولوکاست، گفت: هولوکاست یک واقعیت و جنایت بوده است اما یک جنایت مجوزی به شما نمی دهد که در جای دیگر مانند فلسطین دست به جنایت بزنید و نسل کشی بکنید.

اخبار

اخبار صفحه نخست

نشست‌ها

تاریخ نگارش: ۱۴۰۲/۰۷/۲۰

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت و محتوای آن متعلق به خانه اندیشمندان علوم انسانی است.