آیین نکوداشت "دکتر علی تقی پور ظهیر" برگزار شد
آیین نکوداشت "دکتر علی تقی پور ظهیر" روز شنبه ۱۱ آذر در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی خانه اندیشمندان علوم انسانی، آیین نکوداشت "دکتر علی تقی پور ظهیر" به همت گروه علوم تربیتی خانه اندیشمندان علوم انسانی، روز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. خلاصه ای از گزارش این مراسم در ادامه می آید.
حسنعلی گرمابی: علی تقی پور ظهیر، بسیار دوست داشتنی است
حسنعلی گرمابی دبیر این نکوداشت، اظهار داشت: امروز آیین نکوداشت یک انسان دوست داشتنی است. هنگامی که بحث این نکوداشت را با او مطرح کردم، لیستی به من داد که حاوی کسانی بود که او دوست داشت در این مراسم حضور داشته باشند. در این مراسم، نمایندگانی از دانشگاه ها و انجمن های مختلف حضور دارند.
وی افزود: تجربیات زیباشناختی از صحنه ها و رخدادها در کلاس های درس تقی پور ظهیر در ذهن ما مانده است. او شاگرد نگر بود و به پرورش شخصیت شاگردانش اهتمام می ورزید.
محمود مهر محمدی: علی تقی پور ظهیر یک صاحب نظر حوزه تعلیم و تربیت است
محمود مهر محمدی از اساتید دانشگاه، ابراز داشت: دانشگاه آزاد زمینه ای را فراهم کرد که بعد از بازنشستگی علی تقی پور ظهیر، خدمت او استمرار پیدا کند. از میان آثار او روی کتاب "برنامه درسی ابتدایی برای هزاره سوم" متمرکز می شوم که کمتر شناخته شده است. او برای ابتدایی نقش زیربنایی قائل بوده است. هم چنین وی یک صاحب نظر تعلیم و تربیت است.
رضوان حکیم زاده: علی تقی پور ظهیر نظم خاصی در معلمی داشت
رضوان حکیم زاده از اساتید دانشگاه، اظهار داشت: در سال ۱۳۷۴ شاگرد علی تقی پور ظهیر بوده ام و تا ابد خواهم بود. او نظم خاصی در معلمی داشت و از زبان ساده و قابل فهم استفاده می کرد. وی دید روشنی راجع به برنامه درسی به ما داد. آموزه های او ماندگار است.
وی افزود: تقی پور ظهیر تجربه کاری و شوق معلمی را تلفیق می کرد و از این رو بود که به عنوان یکی از ماندگارترین اساتید در ذهن ما باقی مانده است.
کامران محمدخانی: علی تقی پور ظهیر، تاکید فراوانی بر منطق و منطق پرستی دارد
کامران محمدخانی از اساتید دانشگاه، ابراز داشت: علی تقی پور ظهیر به عنوان فیلسوف دانشکده ما شناخته شده است. نظم و انضباط و زندگی سراسر عقلانیت همراه با خردورزی او زبانزد بوده است. او همواره بر منطق ومنطق پرستی تاکید دارد.
او ادامه داد: تقی پور ظهیر یک تجددگرا است گرچه متعلق به همه نسل ها است. او بسیار صریح اللهجه است و حرف هایش را راحت می گوید. او راه نجات جهان را در تعلیم و تربیت می بیند.
قنبرعلی کرمانی: علی تقی پور ظهیر شخصیتی است که در تمام ایران اسمش حضور دارد
قنبرعلی کرمانی از شاگردان علی تقی پور ظهیر اظهار داشت: علی تقی پور ظهیر، شخصیتی است که در تمام ایران اسمش حضور دارد. ارادت من به وی به قبل از سال ۱۳۵۴ بر می گردد. او از همه زوایا قابل تقدیس است و نه تنها استاد و رئیس من بلکه مراد من نیز بوده است و زندگی و نظم را از او یاد گرفته ام.
افسانه زمانی مقدم: علی تقی پور ظهیر یکی از عناصر مهم تمدن ساز ایران است
افسانه زمانی مقدم از اساتید دانشگاه، ابراز داشت: علی تقی پور ظهیر از سال ۱۳۷۸ با دانشگاه آزاد همکاری داشت و سایه او برای این دانشگاه ثمربخش بود.
وی افزود: اندیشه ای که می سازیم، جاری می کنیم و ماندگار می شود، یک اندیشه تمدن ساز است و علی تقی پور ظهیر یکی از عناصر مهم تمدن ساز ایران است.
ابوالفضل کمالی: علی تقی پور ظهیر، عرق بالایی به وطن و ایران دارد
ابوالفضل کمالی از مدیران وزارت آموزش و پرورش، اظهار داشت: افرادی مانند علی تقی پور ظهیر هستند که با هنرنمایی خود، زندگی را زیباتر می کنند. او عرق بالایی به وطن و ایران دارد و علی رغم این که در آمریکا تحصیل می کرد، برای خدمت به کشور، بازگشت. او در جاهای محتلف کشور خدمت کرده است.
وی افزود: آموزش و پرورش ایران علی رغم مشکلات زیاد، دانش آموزان توانمندی را به بار می آورد و این نتیجه مدیریت کسانی چون علی تقی پور ظهیر است.
سعادت شریعتی: علی تقی پور ظهیر، الفبای برنامه ریزی را به ما یاد داد
سعادت شریعتی از مسئولان نهاد ریاست جمهوری، بیان داشت: در سه مقطع تحصیلی در محضر علی تقی پور ظهیر شاگردی کرده ام و وطن دوستی و عشق به وطن را از منش او یاد گرفته ام. او با تخصصی به کشور برگشت که در آن زمان، کشور به این تخصص نیاز داشت. او برنامه ریزی را با تمام وجود دوست داشت و الفبای برنامه ریزی را به ما یاد داد.
محمد آتشک: علی تقی پور ظهیر با افروختن علم و دانش در اذهان شاگردانش ابدی شده است
محمد آتشک از مسئولان سازمان برنامه و بودجه، اظهار داشت: همه انسان ها درصدد جاودانگی هستند. علی تقی پور ظهیر با افروختن علم و دانش، آگاهی و امید، انسان دوستی و مدارا در اذهان شاگردانش ابدی شده است.
علیرضا صادقی: ما برای حال خوب پیشکسوتان تلاش می کنیم
علیرضا صادقی مدیر گروه علوم تربیتی خانه اندیشمندان علوم انسانی، ضمن خوش آمدگویی و تشکر از سخنرانان، ابراز داشت: ما در گروه علوم تربیتی خانه اندیشمندان، برای حال خوب پیشکسوتان این رشته تلاش می کنیم و می کوشیم که افراد جوان تر با پیشکسوتان پیوند بخورند. از علی تقی پور ظهیر و خانواده وی ممنونم که با ما همراه بودند.
محمدحسن پرداختچی: علی تقی پور ظهیر، گل های زیادی را پرورانده است
محمدحسن پرداختچی از اساتید دانشگاه، اظهار داشت: خوشا به حال علی تقی پور ظهیر که مثل یک باغبان گل های زیادی را پرورانده است. او مصداق بارز کسی است که خلیفة اللهی را از بالقوه به بالفعل تبدیل کرده است.
علی تقی پور ظهیر: حس و فهمیدن اخلاق به وسیله آموزش، نظم و اراده به دست می آید
علی تقی پور ظهیر در آیین نکوداشت خود، اظهار داشت: من دو بار زبانم می گیرد. یک بار از ترس و دگر بار، زمانی که خیلی خوشحال می شوم و الان که این جمعیت را می بینم و خوشحالم، زبانم می گیرد و زیبایی های نگاه های شما، مرا به وجد می آورد.
وی افزود: با توجه به اینکه آدمی آمیزه ای از روح و جسم است، می توان گفت انسان مجموعه ای یکتا است. ما ناگزیریم که از یک طرف جنبه های فیزیکی و از طرف دیگر، جنبه های روانی و در کل دنیای درونی آدمی را در نظر بگیریم. علم به دنیای معنوی کمتر نفوذ کرده است. حس و فهمیدن اخلاق به وسیله آموزش، نظم و اراده به دست می آید.
هم چنین در این مراسم، فرزند علی تقی پور ظهیر در سخنان کوتاهی از بانیان مراسم تشکر کرد و از خانواده دوستی و نظم پدرش سخن گفت.