نشست "مقدمه ای بر رویکرد شخصیت شناسی تیپ های نه گانه انیاگرام" برگزار شد
نشست "مقدمه ای بر رویکرد شخصیت شناسی تیپ های نه گانه انیاگرام" روز شنبه ۵ خرداد در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی خانه اندیشمندان علوم انسانی، نشست "مقدمه ای بر رویکرد شخصیت شناسی تیپ های نه گانه انیاگرام" به همت گروه روان شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی، روز شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۳ در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. حسن عماری دبیری این نشست را برعهده داشت. خلاصه ای از گزارش این نشست در ادامه می آید.
مهشید رضوی رضوانی مشاور و مدرس انیاگرام، اظهار داشت: موضوع این نشست در واقع شناختی مختصر و خیلی گذرا به دانش تیپهای نه گانه انیاگرام، دغدغه یک سال و دو سال نبود بلکه می توان گفت دغدغه تجربه زیسته من از زمانی بود که دانشجوی روانشناسی بودم. در نگاهی که به عنوان یک دانشجو و مشاور به حوزه روانشناسی داشتم بیشترین دغدغههایم در حوزه رویکردهای تحلیلی به ویژه رویکرد یونگ بود.
وی افزود: انیاگرام نه گونه شخصیت را به ما معرفی می کند. نه گونه شخصیت که هر نوع گونه شخصیت به واقع آرکتایپ ذاتی است. نه گونه شخصیت که نه کهن الگوست و دارد از یک مدل تبعیت می کند. هر کدام از این تیپهای شخصیتی، علایق و نگرانیها و دغدغههای خودشان را دارند که ناشی از عواطف و ذهنیت آن ها است. در انیاگرام آن چیزی که به آن پرداخته می شود، توضیح بر این رفتارها و عادتهای ذهنی و احساسی این افراد است. هیچ تیپ شخصیتی بر هیچ تیپ شخصیتی برتری ندارد هر تیپ شخصیتی نقاط قوت و نقاظ ضعف مخصوص به خود را دارد. دانش انیاگرام به شما یک نقشه راه می دهد.
او ادامه داد: هر کدام از این تیپهای شخصیتی با ویژگیهای ذاتی خود متولد شده است و در عین حال در مسیر محیط زندگی این ویژگیهای شخصیتی به تناسب شرایط محیطی شکل گرفته است. انیاگرام در جهان امروز در طول این چهار دهه اخیر در همه حوزههای علوم انسانی پیشرفت کرده و پیشرفتش ما را شگفت زده کرده است.
رضوی رضوانی در ادامه به خصوصیات تیپ های نه گانه شخصیتی پرداخت و با ذکر مصادیق نقاط قوت و ضعف هر کدام را برشمرد.