نشست "به سوی پارادایم توسعه استعداد در حوزه منابع انسانی: اشارات و پیامدها برای برنامه درسی محیط کار" برگزار شد

نشست "به سوی پارادایم توسعه استعداد در حوزه منابع انسانی: اشارات و پیامدها برای برنامه درسی محیط کار" روز سه شنبه ۱۲ تیر در سالن خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی خانه اندیشمندان علووم انسانی، نشست "به سوی پارادایم توسعه استعداد در حوزه منابع انسانی: اشارات و پیامدها برای برنامه درسی محیط کار" به همت گروه علوم تربیتی خانه اندیشمندان علوم انسانی، روز سه شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳ در سالن خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. خلاصه ای از گزارش این نشست در ادامه می آید.

کورش فتحی واجارگاه، از استادان دانشگاه اظهار داشت: اگر نگاهی به وضعیت بازار جهانی داشته باشیم، مایکروسافت را به عنوان سازمان اول در دنیا داریم و بعد اپل و بعد یک شرکت هوش مصنوعی. شرکت آرامکو هم جزء ده شرکت برتر است. در این جا سوالاتی مطرح می شود، از جمله اینکه در این بازار گردش جهانی چه اتفاقاتی می افتد؟ و این ها چه پیامی برای دنیای سازمانی دارند؟ باید چند سال نفت فروخت تا توانست شرکت هایی مانند مایکروسافت را خرید؟

وی افزود: در سازمان ها شاهد تغییرات مداوم هستیم. منظور، تغییر رو به بهبود است. سازمان های بازآرایی پذیر سازمان هایی هستند که با استراتژی در حال تغییر همراه هستند. وقتی مزیت های رقابتی زیاد دوام نمی آوردند، سازمان ها هم دوام نمی آورند. موفقیت ما اغلب ما را نسبت یه احتمال شکست کور می کند. پیروزی های ما گاهی اوقات می توانند ما را شکست دهند. هنگامی که سازمان ها در بیشترین سود خود هستند، در شکننده ترین حالت خود قرار دارند.

او ادامه داد: سازمان های آفتاب پرست، ویژگی هایی مانند انعطاف پذیری، قابلیت حرکت و تماشای محیط در ۳۶۰ درجه، نوآوری، مدیریت دانش و فرهنگ سازمانی باز دارند. سازمان های بدون مرز، به طور خاص با کمبود ساختار و رویکردها در تجارت تعریف می شوند که مبتنی بر جریان آزاد اطلاعات و ایده ها برای ایجاد نوآوری، کارایی و رشد جهانی است که همواره در حال تغییر است. موفق ترین شرکت ها از مرزهای سنعت خود عبور می کنند.

فتحی افزود: اما قرار دادن افراد در اولویت در این سازمان ها هنوز مهم است. توسعه و بالندگی افراد بسیار مهم است. قلب هر سازمان موفقی افراد آن هستند. سازمان ها باید نیازهای کارکنان خود را در اولویت قرار دهند و روی رشد و توسعه آن ها سرمایه گذاری کنند. استعدا را کمیاب تر از سرمایه تلقی کنید. در اقتصاد مبتنی بر هوش ارگانیک، استعداد ارزشمندترین دارایی هر شرکت است. دیدگاه اکوسیستمی ارزش محور بیان می کند که هیچ شرکتی در خلأ فعالیت نمی کند و شرکت های آینده باید بتوانند در اکوسیستم های پیچیده شرکاء تامین کنندگان و ذینفعان حرکت کنند. تفکر اکوسیستمی یکی دیگر از اصول حیاتی برای آینده سازمان ها است.

اخبار

اخبار صفحه نخست

تاریخ نگارش: ۱۴۰۳/۰۴/۱۳

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت و محتوای آن متعلق به خانه اندیشمندان علوم انسانی است.